Chans till gratisträning för unga i Höganäs

Av
Linne Ömmelspång

HÖGANÄS. Höganäs kommuns barn kan under vecka fyra simma gratis varje dag måndagar till söndagar och spela bowling gratis måndagar till fredag mellan klockan 16 och 18. Det blir även chans till att träna gratis på Nordic Wellness till följd av ett samarbete mellan Höganäs sportcenter och Ica Kvantum. Vill man ta simborgarmärket med Höganäs simsällskap kan detta göras gratis hela vecka fyra mellan klockan 16-18.

På Ica kvantum kan man med hjälp av Nordic Wellness, göra en bodyscan samt få tips och råd mellan klockan 14 och 18 på måndag och fredag men också lyssna till PRO-kören som kommer klockan 16.30 på fredag. Träffa Höganäs Halvmaraton, Sportware och föreningen HjärtLung Höganäs mellan klockan 14-18 på onsdag och träffa viktväktarna på torsdag mellan 13-16. Veckan på Ica kvantum avslutas på lördag med ett kortare besök av Höganäs golfklubb mellan klockan 11-13.

Det blir helt enkelt en vecka full av information och testa på möjligheter och kanske också en chans att kickstarta de glömda nyårslöftena om att bli mer hälsosam under 2018.

Publicerad 21 January 2018 08:00

Lokaltidningen Höganäss nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag