De två sista tomterna i Mölle hamn har hittat nya ägare efter kommunens markanvisningstävling.

De två sista tomterna i Mölle hamn har hittat nya ägare efter kommunens markanvisningstävling. Foto: Mostphotos

Emma Zetterberg köper tomt i Mölle hamn

Kändisparet planerar att återvända till Sverige

MÖLLE.

En av de två sista tomterna i Mölle hamn köps av Emma Zetterberg som ska starta en baguetteria.

Av
Lotta Venhagen

Det var i somras som kommunen utlyste en markanvisningstävling för att hitta köpare till de sista två tomterna i Mölle hamn. Den ena kneps av Emma Zetterberg, som enligt Helsingborgs Dagblad planerar att starta en baguetteria.

Emma Zetterberg, tidigare Andersson, kommer ursprungligen från Ängelholm och är framför allt känd från tv-programmet Expedition Robinson, men har även varit programledare och gett ut skivor. Sedan 2010 är hon gift med hockeyproffset Henrik "Zäta" Zetterberg.

Paret äger sedan tidigare en villa i Mölle och enligt sajten hockeysverige.se har de flaggat för att de kommer flytta hem till Sverige efter innevarande hockeysäsong.

– Vi kommer att flytta hem till Sverige, så är det. Nu har jag varit borta här i 15 år vilket gjort att jag tappat mycket och saknat min familj och många av mina vänner. Att få komma hem är något som både jag och Emma ser fram emot och bli en del av det livet igen, säger hockeyspelaren till sajten.

Den andra tomten gick till Grand Hôtel. De äger redan gamla brandstationen samt har byggt den nya restaurangen Båthuset vid sidan om, skriver hd.se vidare.

Publicerad 29 October 2018 09:27