Daniel Norin är i startgroparna för att dra igång Adventureland Tattoo på Köpmansgatan i Höganäs.

Daniel Norin är i startgroparna för att dra igång Adventureland Tattoo på Köpmansgatan i Höganäs. Foto: Privat

Nu ska bläcket flöda på Köpmansgatan

Ny tatueringsstudio slår upp portarna i veckan

HÖGANÄS.

Höganäs får en ny tatueringsstudio. Ägaren Daniel Norin vill med sina sjömansinspirerade tatueringar skapa en upplevelse utöver det vanliga för sina kunder.

Av
Lotta Venhagen

Det är "Fika med knuffs" gamla lokaler på Köpmansgatan som från och med torsdag den 1 november istället kommer att inhysa Adventureland Tattoo.

Ägaren Daniel Norin har varit verksam sedan 2006 och hans tatueringskonst följs av över 26 000 personer på Instagram. Han har tidigare arbetat på Swahili Bob's Tattoo i Stockholm och Crooked Moon Tattoo i Helsingborg men bestämde sig för att det var dags att starta eget.

– Jag kom fram till att jag ville ha en egen studio närmare familjen i Höganäs. Jag kör mycket traditionell stil med sjömansinspirerade tatueringar och det passar utmärkt i en hamnstad som Höganäs, det känns helt rätt att vara så nära havet.

Lokalen har fått ett ansiktslyft, med helt och hållet antik inredning.

– Det är en perfekt lokal som har alla möjligheter att bli en helt fantastisk studio. Det ska vara kul att tatuera sig. Jag ritar mycket på fri hand tycker det ska vara en uppfriskande grej – inte bara det folk tror man kan göra. Jag vill uppnå något väldigt eget och personligt mellan mig och kunden.

Publicerad 30 October 2018 00:00