Till våren drar verksamheten igång.

Till våren drar verksamheten igång. Foto: Pressbild/David Back

The Black Barn har flyttat in i ladan

"I början av nästa år tar vi emot bokningar"

HÖGANÄS. När Villa Brunnby togs över av en ny familj så blev det en öppning för Holy Smoke. Till våren drar de igång sin verksamhet "The Black Barn" efter att ha flyttat in i ladan.

Av
Hanna Dockson

Holy Smoke driver sin verksamhet i Bräcka. Att det går bra för dem är ingen hemlighet och det har till och med varit så att ägaren har varit tvungen att tacka nej.

– Det är korrekt. Vi har haft ett flöde av förfrågningar gällande större sällskap, fest eller andra evenemang. Dock har vi alltid behövt säga nej, eftersom vi inte har haft plats. Det är dock uppenbart att det finns ett märkbart intresse. ”The Black Barn” är som gjord för oss, säger Johan Fritzell, ägare.

Det var de nya ägarna för Villa Brunnby som tog kontakt med Holy Smoke med en förfrågan om det ville ta över. Beslutet var inte svårt från Holy Smokes sida.

– I början av nästa år tar vi emot bokningar för sällskap och bröllop. Det innebär mer gäster och mer jobb, men det känns fantastiskt roligt att få ta sig an den här utmaningen. Det känns förstås roligt att få bli en ny aktör på Brunnby, säger Johan Fritzell.

Självklart ligger det inte Villa Brunnby i fatet att kunna erbjuda en måltid på ”The Black Barn” som komplement till sitt övriga utbud.

Holy Smoke öppnade sommaren 2014 och till påsk firar de fem års jubileum.

– Det går fort när man har roligt, säger Johan Fritzell.

Publicerad 31 December 2018 07:00