Emelie

Emelie "Russin" Berg har hållt på med gymnastik sedan hon var fyra år. Nu gör hon sitt sjunde år som ledare i Jonstorps GF och utsågs nyligen till "Årets ledare" av Gymnastikförbundet Syd. Foto: Adobe Stock/Privat

Hon blev utsedd till årets gymnastikledare

Jonstorpsklubben ligger Emelie Berg varmt om hjärtat

Av
Lotta Venhagen

JONSTORP. Emelie "Russin" Berg, ledare i Jonstorps Gymnastikförening, har fått ta emot priset "Årets ledare" av Gymnastikförbundet Syd. Emelie Berg är inne på sitt sjunde år som ledare i föreningen där hon tränar två gymnastikgrupper samt två dansgrupper varje vecka.

– Det känns verkligen jätteroligt att bli uppmärksammad för det här. Jag vet inte hur mycket tid jag spenderat på gympalivet, men jag ser det inte som ett jobb utan jag älskar och brinner för det jag gör.

I motiveringen tas just gymnastikledarens stora engagemang för den lilla föreningen upp och hur hon alltid får föräldrar, barn och tränarkollegor att känna sig välkomna i hallen. "Emelie blir Årets ledare för hennes stora passion för föreningen och stora hjärta för gymnasterna som gjort att hon skapat känslan av en gympa-familj" skriver förbundet bland annat i sin motivering till priset.

Publicerad 12 March 2019 08:00