Johan Rasmusson fick ta emot utmärkelsen Årets entreprenör under Årets Företagsfest för sin satsning på pralin- och gelatotillverkning.

Johan Rasmusson fick ta emot utmärkelsen Årets entreprenör under Årets Företagsfest för sin satsning på pralin- och gelatotillverkning. Arkivfoto: Lotta Venhagen

Årets entreprenör: ”Jag blev helt paff”

Företagsfest hyllar lokala företagare

HÖGANÄS.

Den 16 maj hölls Årets Företagsfest på Tivolihuset för att uppmärksamma företagare i Höganäs och Kullabygden. Flera priser delades ut under kvällen och för Johan Rasmusson, som blev utvald till Årets entreprenör, fick kvällen en överraskande vändning.

Av
Julia Rigaud

– Jag blev helt paff, jag trodde jag var där för att prata om hur det är att driva ett företag i kommunen. Men när de pratade om baljväxter då tänkte jag, okej det är mig de pratar om.

Han äger företaget Kullabygdens Vanilj & Choklad och hyllas som en inspiratör för alla dem som drömmer om att förverkliga en idé. I motiveringen beskrivs han som en person med en entreprenörskapsanda i mästarklass.

– Det betyder såklart jättemycket, det är alltid kul när någon ser vad man jag gör. Jag uppskattar verkligen priset och det känns superkul. Det är så många i kommunen som är duktiga och det är underbart att få tillhöra den skaran.

Vinnarna

Årets företagare: Martin och Bodil Engelbrekt – Engelbrekts Äpple AB

Årets entreprenör: Johan Rasmusson – Kullabygdens Vanilj & Choklad AB

Årets serviceprofil: Jeanette Kelly – Kullafloristen

Höganäs stadsstjärna: Tommy och Anki Danielsen – Ost & Delibaren

Årets Företagsfest arrangeras av Företagarna och Höganäs kommun för att uppmärksamma Höganäs och Kullabygdens företagare.

Publicerad 21 May 2019 09:55